Over kassarollenwinkel.be

Pribon is een jonge onderneming opgestart in 2015. Wij, 3 energieke dertigers, besloten om samen de uitdaging aan te gaan om Pribon BVBA op te richten. Onze specialisatie is het leveren van papierrollen geschikt voor kassa?s, printers en weegsystemen, bancontact en etiketten op rol voor de horeca en detailhandel, maar bieden eveneens ook digitale tachorollen en CMR vrachtbrieven aan voor de transport en logistieke sector.

E?nieder van ons 3 levert op zijn vakgebied een toegevoegde waarde. Koen verzorgt de IT en maakt het voor u mogelijk om snel en eenvoudig uw bestellingen te plaatsen via de gebruiksvriendelijke webshop. Gert daarentegen ontfermt zich over het product assortiment met een zeer correcte prijskwaliteitsverhouding en zorgt ervoor dat al onze producten snel uit voorraad leverbaar zijn. De verkoop en het zoeken naar klantgerichte oplossingen wordt gedragen door Nick.

Nu kent u ons team en heeft u meer informatie over ons bedrijf! Heeft dit uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Blijf op de hoogte: abonneer u op de nieuwsbrief zodat u steeds ons laatste nieuws ontvangt of contacteer onze verkoopdienst via info@pribon.be Laat u dus niet langer rollen en kies voor de Pribon rollen! We hopen u dan ook snel tot ons trouw klantenbestand te kunnen verwelkomen.

Contact gegevens

BTW BE 0638.792.708
FORTIS: BE98 0017 6708 7493

Telefoon: +32 (0)470 832 196
Fax: +32 (0)14 782 707
E-mail:info@kassarollenwinkel.be

Maatschappelijke zetel

Grootrees 5
2460 Kasterlee

Distributie en Retour

Sprintpack Logistics
Industriepark-Noord 5/A
9100 Sint-Niklaas